Benim Yangın Çıkış Kapısı Başlarken Çalışmak

Wiki Article

Yangın baplarında bapyı açan ve aynı zamanda insanoğluın tutabileceği tutacakların yahut kolların yangından etkilenmeyecek şekilde birinci sınıf olması, düzgün malzemelerden konstrüksiyonlması gerekir. Süsleyici yangın bapları son yıllarda çok tercih edilen baplar olsa da en muhkem kapıların binanın dokumasına reva çelik gibi malzemelerden üretilen baplar olduğu gerçeği bileğalışverişmemiştir.

Bu nedenle elan güçlü bir fiyata ehil olabilmektedir. Kalitesiz bir yangın bapsı, yangın sırasında koruma görevlisi sağlamaz ve bu nedenle elan düşük bir fiyata sahiptir.

Z tipi yangın merdivenlerinin evetğu binalarda çatı boyunun 21,5 metreyi geçmesi halinde yangın merdiveni yapkaloriın etrafının düşmemesi kucakin ve yangın merdiveninin dayanıklı olup travmaya vesile vermemesi bâtınin kapatılmalıdır.

Arkası sıra projelendirme aşamasında yangın merdiveni çizimi hazırlanıp düşün alışverişi kuruluşlmakta ve proje taslağı tamamlanmaktadır. 

Tamlanan bu ahit dilimleri bir kapının yangına ne denli müddet dayanacağını anlatım etmektedir. Fakat bu konuda dikkatli yetişmek gerekir. Çünkü 90 an yangına dayanıklı olması gereken bir bapnın 30 dakika dahi dayanmadığı henüz önce yapılan testlerde doğrulanmıştır.

Metanet: Yangın kapısının yangına dayanıklı olması ve sınırlı bir müddet süresince ısıyı engelleyebilmesi önemlidir. Kapının dayanıklılığına bakarak belirlenen “EI” değeri, yangına karşı direnç seviyesini belirtir.

Yangın merdivenleri içeriden ve dışarıdan konstrüksiyonlabilmekle beraberinde henüz çok dışarıdan yapılan yangın merdivenleri yeğleme edilmektedir. Bunun yapı taşı sebebi konum kaybına nitelik vermemesi Yangın Çıkış Kapısı ve henüz azca maliyetle anlayışin tamamlanabilmesini katkısızlamasıdır. Temelı binalarda ise yangın merdivenleri binaya yandaki beton merdivenler şeklinde imar edilirken diğerlerinde sonradan eklendikten sonra bünyelabilmektedir. Bu kaçış merdivenleri binanın koşullarına göre çeşitli şekillerde özel dizayn evet da katlanabilir biçimde bile tasarlanabilmektedir.

Görmüş olacaksınız ki bu kerte faziletli nitelikli yangın baplarını en amelî fiyatla sunan bizim firmamızdır.

Yangın merdiven kapkaloriın en saydam özelliklerinden bir öbürü de emin bölgeyi izole etmesidir. Yangın esnasında katman merdivenleri zehirli tütünı biriktirecek ve kullanılamaz hale gelecektir. Bu nedenle izole edilecek merdivenler yangın merdiven bapsıyla korunur.

Bapnın Aksesuarları : Yangın Çıkış Kapılarının en önemli aksesuarı ürkü pas kilit sistemidir. Bu cümle yardımıyla kapı vahit bir hareketle açılabilir ve hızlı bir şekilde boşaltma esenlanabilir.

Yangın bapları özelliklerinden en önemlisi basıcı ki alevlere karşı mukavim olmasıdır. Muayyen bir ısıya denli dayanıklı olan yangın kapılarının insanların hariçya çıkmasını sağlamlayana denli dayanması çok önemlidir.

Yangın baplarının birincil görevi insanları yangın anında zemine sağlamlıklı şekilde iblağ etmek olduğu ciğerin, kabil olan en kısa sürede tüm insanoğluın binadan ayrılabilmesini çıkarmak için önlem allıkınmaktadır.

Göksu Kapı olarak uzun senelerdir bilirkişi ekibimiz aracılığıyla üretimini yapmış olduğumız Yangın Çıkış Kapısı modellerinin muvaffakiyetsı ile sair Yangın Bapsı Firmaları ve Yangın Bapsı Üreticileri arasından koca kalite, peklik, %100 projeye intibak ve onat paha politikamız ile ayrışmaktayız.

Kanatlar ortamında usturuplu yerlerde aksesuar ve hidrolik kapatıcı montajı bâtınin bindi plakaları mevcuttur.

Report this wiki page